Sady produktov

Sady produktov sú zostavené tak, aby pokryli základné potreby v starostlivosti o pleť, tj. obsahujú: 1. prípravok na čistenie a odlíčenie pleti, 2. exfoliant (peeling), 3. nočný hydratačný krém, 4. denný hydratačný krém s UV filtrom (anglicky SPF). Jedná sa teda o základné rady produktov, ktoré je vhodné doplniť predovšetkým o tonikum a antioxid...

Sady produktov sú zostavené tak, aby pokryli základné potreby v starostlivosti o pleť, tj. obsahujú: 1. prípravok na čistenie a odlíčenie pleti, 2. exfoliant (peeling), 3. nočný hydratačný krém, 4. denný hydratačný krém s UV filtrom (anglicky SPF). Jedná sa teda o základné rady produktov, ktoré je vhodné doplniť predovšetkým o tonikum a antioxidačné sérum, v neposlednej rade tiež o boostery či ďalšie špecifické produkty.
Vyberte si produktovú sadu podľa typu Vašej pleti, tj. mastná, suchá, zmiešaná, ev. podľa toho, aký problém s pleťou chcete riešiť, tj. napríklad akné, rúžovku (rozáceu), podráždenie pleti, sadu s anti-aging účinkom alebo ďalšie. Jednotlivé produkty zo sád je možné ale samozrejme kombinovať, zostavenie sád nie je dogma.

Pre mužov je určená špeciálna sada PC4MEN, ktorá samozrejme (okrem vyššie uvedených produktov základnej rady) obsahuje tiež penu na holenie. Určite ale aj muži môžu vyberať zo širokej ponuky Paula´s Choice. Pokiaľ kozmetiku Paula´s Choice ešte nepoznáte, doporučujeme najskôr vyskúšať vzorky v sáčku na 1-2 aplikácie alebo testovacie, resp. cestovné sady (tzv. trial size sady) či jednotlivé testovacie produkty (trial size), ktoré Vám vydržia asi 14 dní, čo je dostatočná doba pre otestovanie novej kozmetiky. V prípade, že pri produkte nenájdete testovacie vzorky, tak sa bohužial nevyrába a nie sú dostupné.
Ak chcete pre svoju pleť urobiť maximum, prečítajte si aký postup ošetrenia Paula´s Choice doporučuje. Všetko dôležité sa môžete dočítať v Radách odborníka, kapitola Základná starostlivosť o pleť/Krok za krokom

Viac

Sady produktov  18 produkty

Filtr

normálna
suchá až veľmi suchá
zmiešaná až mastná
všetky typy pleti
Zobraziť 1 - 18 z 18 položiek
Zobraziť 1 - 18 z 18 položiek