RESIST anti-aging

Rada RESIST anti-aging je určená pre tých z nás, ktorí chcú spomaliť proces starnutia pleti, pleť kvalitne hydratovať, vyhladiť jemné linky a účinne bojovať proti vráskam. Pre suchší typ pleti je určená rada tmavo modrá, pre pleť zmiešanú až mastnú je rada svetlo modrá. Potešia Vás skutočne účinné prípravky na čistenie a odlíčenie pleti, toniká,...

Rada RESIST anti-aging je určená pre tých z nás, ktorí chcú spomaliť proces starnutia pleti, pleť kvalitne hydratovať, vyhladiť jemné linky a účinne bojovať proti vráskam. Pre suchší typ pleti je určená rada tmavo modrá, pre pleť zmiešanú až mastnú je rada svetlo modrá. Potešia Vás skutočne účinné prípravky na čistenie a odlíčenie pleti, toniká, exfolianty, vynikajúce denné a nočné hydratačné krémy, excelentné antioxidačné séra a boostery.

Pokiaľ kozmetiku Paula´s Choice ešte nepoznáte, doporučujeme Vám vyskúšať vzorky v sáčku na 1-2 aplikácie alebo testovacie, resp. cestovné balenia (tzv. trial size), ktoré Vám vydržia asi 14 dní, čo je dostatočná doba pre otestovanie novej kozmetiky. V prípade, že pri produkte nenájdete testovacie vzorky, tak sa bohužiaľ nevyrábajú a nie sú dostupné. Aký postup ošetrenia doporučuje Paula´s Choice, aby výsledky boli čo najlepšie, sa môžete dočítať v Radách odborníka, kapitola Základná starostlivosť o pleť/Krok za krokom.

Viac

RESIST anti-aging  38 produkty

Filtr

normálna
suchá až veľmi suchá
zmiešaná až mastná
všetky typy pleti
na stranu
Zobraziť 25 - 38 z 38 položiek
Zobraziť 25 - 38 z 38 položiek