Masky a ošetrenia

Tieto produkty sú určené pre problematickú pleť, ale tiež pre ošetrenie pleti bezproblémovej, pretože každý z nich má tiež účinky proti starnutiu.

Vynikajúcim je napríklad Clinical Ošetrujúci prípravok s 1% retinolom, peptidami a vitamínom C, ktorý obsahuje najvyššiu možnú koncentráciu retinolu bez lekárskeho predpisu, zlepšuje pevnosť a elastic...

Tieto produkty sú určené pre problematickú pleť, ale tiež pre ošetrenie pleti bezproblémovej, pretože každý z nich má tiež účinky proti starnutiu.

Vynikajúcim je napríklad Clinical Ošetrujúci prípravok s 1% retinolom, peptidami a vitamínom C, ktorý obsahuje najvyššiu možnú koncentráciu retinolu bez lekárskeho predpisu, zlepšuje pevnosť a elasticitu pleti, vyhladzuje hlboké vrásky a linky, v neposlednej rade „čistí“ póry i povrch pleti.

Nepostradateľné sú tiež hydratačné masky, ktoré sa aplikujú pri večernej starostlivosti o pleť, ev. sa pri velkej dehydratácii môžu ponechať aj cez noc. Výbornou hydratačnou maskou je Skin Recovery regeneračná hydratačná maska a Rehydratačná maska. Obe tieto hydratačné masky výborne hydratujú a zvláčňujú pleť, dodávajú pleti potrebné mastné kyseliny a lipidy.

Na mastnú a aj aknóznu pleť je ideálna Čierna gelová maska na čistenie a minimalizáciu pórov alebo Skin Balancing Maska absorbujúca mastnotu pleti. Obe viditeľne zmenšujú rozšírené póry, absorbujú nadbytočnú mastnotu a pomáhajú s vyhladením pleti.

K viditeľnému rozjasneniu pleti a k zjednoteniu jej nerovnomerného farebného tónu môžeme s kľudným svedomím doporučiť Resist Brightening Essence a Resist Ošetrujúci prípravok na rozjasnenie a rozžiarenie pleti. Oba produkty obsahujú vitamíny a antioxidanty.

 

Viac

Masky a ošetrenia 29 produkty

Filtr

normálna
suchá až veľmi suchá
zmiešaná až mastná
všetky typy pleti
na stranu
Zobraziť 25 - 29 z 29 položiek
Zobraziť 25 - 29 z 29 položiek