Citlivá/veľmi citlivá pleť

Citlivá pleť nie je až takou výnimkou, ako si mnohí z nás myslia. Tento typ pleti trpí pri každej neštandartnej situácii viac, ako pleť normálna, tj. ak je vystavená slnečnému žiareniu, horúcej či studenej vode, parfémom, prašnému prostrediu, ale napríklad aj prírodnému peľu. Všetky tieto faktory citlivú pleť dráždia viac ako pleť normálnu a spô...

Citlivá pleť nie je až takou výnimkou, ako si mnohí z nás myslia. Tento typ pleti trpí pri každej neštandartnej situácii viac, ako pleť normálna, tj. ak je vystavená slnečnému žiareniu, horúcej či studenej vode, parfémom, prašnému prostrediu, ale napríklad aj prírodnému peľu. Všetky tieto faktory citlivú pleť dráždia viac ako pleť normálnu a spôsobujú jej napätie a dehydratáciu, zriedkavo aj pocit mastnoty.

S kľudným svedomím Vám pre suchú a citlivú pleť môžeme doporučiť produkty rady Skin Recovery alebo Calm pre suchú pleť.

Pre mastnejší typ citlivej pleti doporučujeme Calm pre mastnú pleť. Nemusíte sa báť ani exfoliantov, pomáhajú aj citlivej pleti, len s nimi zachádzajte opatrnejšie a vyskúšajte, ktorý exfoliant Vám najlepšie vyhovuje. Boostery a antioxidačné séra rozhodne citlivej pleti tiež pomôžu.

Veľmi dôležité je citlivú pleť, a to nie len suchú, poriadne hydratovať dennými a nočnými hydratačnými krémami. Počas dňa určite nezabúdajte na hydratačný krém s UV filtrom.

Aký postup ošetrenia doporučuje Paula´s Choice, aby výsledky boli čo najlepšie, sa môžete dočítať v Radách odborníka, kapitola Základná starostlivosť o pleť/Krok za krokom.

Viac

Citlivá/veľmi citlivá pleť 52 produkty

Filtr

normálna
suchá až veľmi suchá
zmiešaná až mastná
všetky typy pleti
na stranu
Zobraziť 49 - 52 z 52 položiek
Zobraziť 49 - 52 z 52 položiek