Anti-aging/proti starnutiu

V boji proti starnutiu pleti je veľmi dôležitá prevencia, ktorá by mala začať u kvalitných denných hydratačných krémov s UV filtrom (anglicky SPF, tj. skratka Sun Protection Factor). Bez slnečného žiarenia nie je život možný, naša pleť ale pri expozícii nekontrolovateľného množstva tohto žiarenia dostáva zabrať, dochádza mimo iného k strate kola...

V boji proti starnutiu pleti je veľmi dôležitá prevencia, ktorá by mala začať u kvalitných denných hydratačných krémov s UV filtrom (anglicky SPF, tj. skratka Sun Protection Factor). Bez slnečného žiarenia nie je život možný, naša pleť ale pri expozícii nekontrolovateľného množstva tohto žiarenia dostáva zabrať, dochádza mimo iného k strate kolagénu a elastínu, čo vedie k predčasnému starnutiu pleti.

Základom každého ošetrenia pleti je jej čistenie. Len čistá pleť môže prijať všetky potrebné ingrediencie, ktoré jej jednotlivými produktami dodávame. Nezabúdajte tiež na toniká a exfolianty, ktoré odstraňujú odumreté bunky a pleť omladzujú. Vynikajúce sú aj antioxidačné séra, boostery s vitamínami, na noc používajte kvalitné nočné hydratačné krémy.

Pokiaľ sa chcete dozvedieť o anti-aging starostlivosti viac, prečítajte si články v Radách odborníka, kapitola Anti-aging (proti starnutiu).
Aký postup ošetrenia doporučuje Paula´s Choice, aby výsledky boli čo najlepšie, sa môžete dočítať v Radách odborníka, kapitola Základná starostlivosť o pleť/Krok za krokom.

Viac

Anti-aging/proti starnutiu 102 produkty

Filtr

normálna
suchá až veľmi suchá
zmiešaná až mastná
všetky typy pleti
na stranu
Zobraziť 49 - 72 z 102 položiek
Zobraziť 49 - 72 z 102 položiek